Elevmappen i 9. klasse . . .

01 03 lab09 2014Der er udarbejdet en mappe med forsøgsbeskrivelser til fysik og kemi i 9. klasse. Det er nødvendigt for at få undervisningen til at hænge sammen.

Hver elevøvelse har et nummer, og det går igen her på hjemmesiden. På den måde er det let at finde teorien til den enkelte øvelse. Det er en stor fordel under selve FSA-prøven, som er en praktisk/mundtlig prøve.

Se elevmappen i PDF-format

Se de første 3 sider i af A4-mappen i PDF-format. Du ser forsiden og indholdsfortegnelsen til både fysik og kemi. Filen skal læses med Acrobat Reader. Tryk på billedet til højre og du får vist filen i et nyt vindue.

Korte fakta om mappen . . .
     •  A4-format - udskrives fra PDF-fil på papir
     •  indeholder forsøgsbeskrivelser til årets pensum
     •  plads til elevernes notater
     •  elevmappen holdes opdateres

Et arbejdsredskab

13 21 lab09 2014Har en elev ikke fået skrevet nok ned i forbindelse med et forsøg, så kan man nå meget foran PC'en. Det er et godt arbejdsredskab, som er motiverende og nemt at gå til.

Flere gange om året bliver mapperne checket for notater, observationer og konklusioner. Læreren vurderer hurtigt, om der arbejdes nok for at opnå et hæderligt resultat til afgangsprøven.

Se det første af kapitel af A4-mappen med elevforsøgene i 9. klasse. Filen er i PDF-format og læses med Acrobat Reader.

Tryk på billedet til højre og download filen. Bemærk at forsøgene afsluttes med en øvelse, hvor man forbereder sig på afgangsprøven.

 

Centrum for den daglige undervisning i laboratoriet

Som det ses her til højre, bruger eleverne mappen med øvelses-beskrivelser, så de ved, hvordan forsøgene skal udføres.

På den tomme side til venstre for øvelsesvejledningen kan man skrive notater evt. fra hjemmesiden, således at teorien og den praktiske øvelse kan overskues samtidig.

Bestil øvelserne

Underviser du og ønsker at bruge disse elevøvelser, så bestil undervisningspakken.

Læs mere her i "pris på undervisningspakken".
Klik her og læs mere.